Wijnholt Service
Abraham Kuyperstraat 82
8862 V V Harlingen
(The Netherlands)

BETROUWBAAR

UW TRANSPORT VEILIG 
EN SNEL VAN A NAAR B

Lees verder

FLEXIBEL

24/7 BEREIKBAAR
7 DAGEN PER WEEK

Lees verder

INTERNATIONAAL

WIJ LEVEREN INTERNATIONAAL AAN BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

lees verder

Een boot kan niet over de snelweg. Er is nu eenmaal geen richtingaanwijzer voor bakboord of stuurboord, en ook filerijden is knap lastig in uw sloep. Tenminste: zonder ons. 

Wijnholt Service uit Harlingen is namelijk meer dan een koeriersdienst. Niet alleen goederentransport en spoedleveringen, maar ook boot-, caravan- en autotransport behoren tot de mogelijkheden. Direct iets verzenden of vervoeren? Bel 0517-234688

Uw koerier uit Harlingen voor in het hele land – en verder…

Heeft u een lading goederen voor palletvervoer? Een belangrijk document dat binnen een uur op de plaats van bestemming moet zijn? Of staat uw auto opeens stil langs de weg en heeft u ‘m liever weer voor de deur staan? Het zijn allemaal situaties waarin u op onze koeriers kunt rekenen.

Wijnholt Service is snel, betrouwbaar en flexibel: alles wat u van een koeriersdienst mag verwachten. Maar wij gaan een stapje verder in logistiek – de grens over bijvoorbeeld. Uw caravan naar de camping in Duitsland of de bayliner naar de Franse Riviera. Zakelijke en particuliere klanten vinden ons steeds terug voor zeer uiteenlopende vervoersdiensten.